Het Spirituele Programma
Awaken Your Authentic Self

Ontwaak jezelf

Tune in op je intuïtie
en leef vanuit vrijheid en vertrouwen


Merk jij dat je continu tegen hetzelfde aanloopt en blijft aanmodderen?

Wat ik veel zie en merk bij mensen die bij mij komen is, dat ze moeite hebben om hun eigen koers te volgen. Ze blijven hangen in oude patronen die veelal voortkomen uit aangeboren en aangeleerde gewoontes. Ze hebben moeite met het doorbreken van deze patronen.

Jij weet dat het anders kan, maar hoe? Je voelt dat je tegen de stroom in blijft zwemmen maar hoe draai je dit proces om? Je bent moe! Soms te moe om nieuwe initiatieven te nemen.

Van frustratie naar verlangen

Het leven voelt soms zwaar en lastig aan, terwijl jij juist zo'n diep innerlijk verlangen hebt om in totale verbinding te staan met je innerlijk licht, een gevoel van onvoorwaardelijke liefde.

Je hebt behoefte aan spirituele diepgang en ervaart een verlangen om contact te hebben met gelijkgestemden die, net zoals jij, rondlopen met vragen over zichzelf en spirituele kennis willen opdoen.

Je vind het fijn om een workshop of een boek te lezen over energie, chakra’s, aura’s en  spirits en je houdt ervan om hierover te praten en dit te delen met gelijkgestemden.

Je bent op zoek naar een diepere betekenis van het leven. Je hebt behoefte aan tijd en aandacht voor jezelf om te voelen, te luisteren, te zien, wat jouw volgende stap mag zijn. Je wilt niet meer afhankelijk zijn van emoties en negatieve energie.

Je hunkert naar rust in je hoofd. Je gedachten blijven maar aan staan. Ze hebben nog niet voldoende geleerd of ervaren wat de kracht is van stilte . Je blijft continu aan staan en wordt overladen met prikkels.

Je blijft twijfelen over wat goed voor je is. Je blijft steken en vertoont uitstelgedrag, waardoor het nog moeilijker wordt om de kracht te vinden om de volgende stap te zetten. Met als gevolg dat jij geen keuze maakt en blijft circuleren in de oude vertrouwde gewoontens. Je legt je erbij neer en denkt, mijn tijd komt nog wel, maar eigenlijk ben je een slaaf van jouw eigen negatieve zelfbeeld. Je bent een slaaf van je eigen denkpatronen. 

Weet dat het is niet nodig om door te gaan zoals je gewend bent, jij kunt een Nieuwe mindset (her)ontdekken vanuit liefde, kracht met behulp van je intuïtie jij kunt een nieuwe koers gaan neerzetten.

Inner Call

Je hebt een diepe wens en verlangen om in totale verbinding te staan met je Innerlijk licht, een gevoel van onvoorwaardelijke compassie en innerlijke vrede.  Je wilt je eigen intuïtie blindelings kunnen volgen om vanuit flow en vertrouwen te kunnen zijn. Je bent klaar voor de volgende stap in je leven om vanuit innerlijke rijkdom te mogen leven en zijn. Met stevige kernwaarden en met de mogelijkheid vanuit je gevoeligheid een krachtig en dienstbaar leven te creëren.

 vanuit liefde | compassie |  vrijheid

Misschien is je persoonlijke doel en levensmissie al duidelijk en voel je een innerlijke Call maar heb je nog niet de juiste verhouding met je intuïtie. Misschien is het nog niet helemaal voelbaar en handelbaar hoe jij met je gevoeligheid mag omgaan om veerkrachtig en in balans te zijn. 

Het is van essentiële waarde dat jij weer bewust contact maak met jezelf, je intuïtie. Dat liefdevolle stemmetje dat altijd in jou aanwezig is. En dat jouw welzijn op nr 1 heeft staan en je toegang geeft tot een onuitputbare bron van Universele wijsheid die door de hele geschiedenis voor transformatie en vooruitgang heeft gezorgd.

Intuïtie is de basis van vooruitgang en ontwikkeling. Intuïtie is de basis van progressie en persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij er klaar voor om je Authentieke Self te voelen, te zien en te laten Shinen?

Klik op bovenstaande button en vraag een GRATIS gesprek aan

JOUW PERSOONLIJKE COACH

Lieve lezer, ik ben Selma Oppedijk, intuïtief Energetic life & Meditatiecoach, met expertise op het gebied van Energie, mediumschap en hooggevoeligheid, en ondernemer sinds 2002.

Met meer dan 35 jaar ervaring in meditatie & mindfulness en 25 jaar als personal coach/mentor van meditatie & mindfulness trajecten voor ondernemers, managers, zorgverleners, leraren, directeuren en meditatie en yoga docenten, weet ik als geen ander wat ervoor nodig is om te mogen leven vanuit je (hoog)gevoeligheid en om in volledige verbinding te staan met je intuïtie en diepe connectie met het universum.

Sterker nog als hooggevoelige persoon kan je ontzettend veel meer met Energie, Mindset en intuïtie doen en kun je 1000% verbonden zijn met je innerlijk licht en volledig leven vanuit jouw Authentieke Zelf en deze volledig omarmen.

Daarom heb ik de I AM methode ontwikkeld.

I AM methode

Intuïtive Awaken Mind methode

Body - health

Creëer een gezond en sterk lichaam door de inzet van je zesde zintuig. Volledig leven en bewegen vanuit jouw hart en gevoel en 100% vertrouwen in het nu. Door een diepere connectie te maken met je onbewuste talenten leer je de kracht van intuïtie toe te passen en wordt dit een positieve eigenschap van jouw gevoeligheid. Zet healing in voor jouw dagelijkse doses geluk en gezondheid en ontdek de Kracht van affirmatie.

Mind - inzicht

Krijg toegang tot een unlimited state of mind! Verhoog je bewustzijn en creëer een nieuwe wereld vanuit positiviteit en liefde. Zodra jij doorkrijgt dat je jouw frequentie kunt finetunen ontwikkel je een nieuwe mindset en kan je magische shifts maken in jouw leven. Je kan zo de Wet van aantrekkingskracht voor je laten werken en jouw wensen en dromen verwezenlijken vanuit je eigen authentieke kracht.

Soul - connectie

Kom in alignment met jouw ziel, je bron en zuivere energie en straal vanuit totale freedom. Ontdek de magische wereld van universele liefde. We zijn allemaal verbonden met elkaar en mogen leven vanuit liefde, compassie en innerlijk geluk. Een diepe verbinding en bewuste connectie met je ziel zorgt ervoor dat jij beter de signalen van jouw intuïtie kan waarnemen en volgen  zodat jij kan gaan leven vanuit overvloed.

Ik leer jou de tools en de kracht van intuïtie, zodat jij een nieuw fundament hebt om te leven vanuit je hart en jouw innerlijke kracht om  je passie te kunnen volgen

100% vertrouwen op je intuïtie!


Awaken your Authentic Self is een programma voor spiritueel bewuste mensen die volledig willen leven vanuit liefde en compassie, open en eerlijk naar zichzelf durven te zijn, een diep innerlijk verlangen ervaren om echte verbinding aan te gaan met hun innerlijke licht en hun volledige potentie willen (her)ontdekken. Tijdens het programma neemt Selma je mee naar jouw Eigen Energie, jouw unieke Zelf en leer jij in 6 maanden om 100% te vertrouwen op je Intuïtie. Jouw persoonlijke gids.

Awaken your Authentic Self

Samen in 6 maanden op reis naar

 • Inzicht in je spirituele potentie en gave
 • Ga je diepe verbinding maken met je hogere zelf
 • Krijg je moed en lef om echt te kiezen voor je missie
 • Ga je volledig vertrouwen op je intuïtie
 • Versterk je het contact met je persoonlijke gidsen en engelen
 • Krijg je toegang tot de wijsheid en de kracht van het universum
 • Kom je los van angst voor kritiek en de stemmetjes in je hoofd
 • Ga je leren om je focus te houden op dat wat jij belangrijk vindt
 • Maak je contact met de essentie van je ziel
 • Maak je van jouw hooggevoeligheid je kracht

Klik op bovenstaande button en vraag een GRATIS gesprek aan

Intuïtie is een natuurlijke gave, het verhoogt je efficiëntie, het is je persoonlijke navigatie systeem in je leven en het verbindt je met jouw passie.


Awaken Your Authentic Self 
The way we do It!

1 Op 1 coachingcalls

Je krijgt in totaal 12 individuele coachingcalls. Zo krijg je de juiste begeleiding. Monitoren we je ontwikkeling en zetten we persoonlijke doelen en wensen neer. Krijg je toegang tot je persoonlijke toolbox van Selma om het maximale uit jezelf te halen. Je kunt deze calls zelf inplannen wanneer je er aan toe bent.

JIJ

Your Authentic Self. We gaan kijken naar je heden, verleden, en je toekomst. Vanuit daar gaan we op reis naar wie je wil zijn. Be the leader of your own life

Live dagen

2 live dagen met thema's voor jouw Innerlijke rust en creatieve inspiratie... even helemaal zen zijn. Jouw Me-Time moment. Meer verklappen we niet.


Masterclasses

Masterclasses waarin je geïnspireerd en gemotiveerd wordt om nieuwe kennis en inzichten tot je te nemen en vragen te stellen. Waarbij je direct aan de slag kunt om dit te kunnen integreren in je leven.

Online meditatie & Motivatie bibliotheek

Krijg je toegang tot de Meditatiecoach app onze online omgeving met verschillende verdiepende geleidemeditaties voor ontspanning en innerlijke rust

Community

We zitten met elkaar in een online community met gelijkgestemden waarin je met elkaar kunt sparren en geluksmomenten kunt delen.
We got your back!

Prive Chat

We hebben contact via Slack waarin je terecht kunt met al je vragen en support voor zowel de groep als 1 op 1 met mij zodat ik je af en toe een liefdevolle schop onder je kont kan geven.

Werkboeken

Met de online werkboeken ga je aan de slag; Met opdrachten en oefeningen maak je een persoonlijke roadmap om inzicht en focus neer te zetten. En natuurlijk ter inspiratie met mooie Quotes.

Resoneert dit met jou ? 

 • Wil jij meer leren over de werkende kracht van energie
 • Kom je meer te weten over de werking van je chakra's en de energie
 • Krijg je geïnspireerde en gechannelde berichten van mij
 • Versterk je het contact met je persoonlijke gidsen en engelen
 • Kom je los van angst voor kritiek en de stemmetjes in je hoofd
 • Masterclasses met healing sessie
 • Leer je grenzen te bewaken van je hooggevoeligheid
 • Energetische spirituele dagen voor verdieping en verbondenheid
 • Krijg je toegang tot Altered states voor krachtige guidance en probleem oplossingen

Ik geloof, dat als jij bereid bent om met mij 6 maanden met een liefdevolle intentie en de juiste focus aan jezelf te werken, dat jij een gelukkig en in balans leven creëert met een duurzaam fundament waarmee je stevig in je schoenen staat.

De focus op je intuïtie en je spirituele Call
 Lets create the future of Light & Love 
are You Ready to SHINE

Set Your Goals
, Set Your Intentions, Create Your New beautifull and powerfull loving life.

Klik op bovenstaande button en vraag een GRATIS gesprek aan

Testimonials

NEW  YOU!

Ben jij committed aan die nieuwe versie van jezelf?

Durf jij jezelf 6 maanden open te stellen en te kiezen voor jezelf, jouw geluk en jouw spirituele groei?

 

 Ben jij toe aan The Real You!

If I have the belief that I can do it, 
I shall surely acquire 
The capacity to do it
even if I may not have 
it at the beginning


Mahatma GandhiKlik op bovenstaande button en vraag een GRATIS gesprek aan

Je zit vast

Het lukt je niet om oude patronen te doorbreken en nieuwe gewoontes te implementeren in je huidige leven. Je wilt meer verdieping en verbondenheid in je leven. Jij wil een leven vanuit vertrouwen en in volledige vrijheid.

New Way of Life

Selma neemt je mee naar een nieuw mindset, een bewust en dankbaar leven, waarin jij volledig in contact staat met je Eigen intuïtie. Je krijgt nieuwe tools om alles uit het leven te halen. Waarmee jij gelukkig bent en vanuit je kracht kunt leven.

Transformatie

Verander jezelf en transformeer naar een liefdevolle frequentie om je authentieke zelf volledig te laten shinen. Naar een fysieke en mentale balans om vanuit emotionele vrijheid te handelen door een sterke verbinding met je intuïtie, zodat je kan leven vanuit overvloed. Jouw wijsheid krijgt een platform.

3 luik media