Meditatiecoach

10 daagse Diepgaande meditatie Reis naar innerlijke Rust

Ervaar 10 diepgaande meditaties die je helpen om innerlijke rust te vinden en meer balans in je drukke leven te creëren

Hoe Tackle Jij Werkstress, Gezin, en To-Do Lijstjes

Zodat je in alle rust kunt ontspannen en écht kunt gaan genieten!

 • Begint je dag vaak met een overvolle To-Do lijst?
 • Voel je je altijd als de enige die de oplossing weet en onmisbaar is?
 • Slaap je slecht en word je vaak moe wakker?
 • Heb je geen tijd voor een rustig kopje thee of koffie?
 • Hunker je naar kostbare tijd voor jezelf?
 • Kom je vaak energie en tijd tekort?
 • Voel je je altijd als de enige die de oplossing weet en onmisbaar is?
Meditatie coach Selma leren mediteren

Je haalt zoveel meer uit een dag als je 10 minuten Mediteert!

In onze drukke en veeleisende wereld is het vaak gemakkelijk om verstrikt te raken in de dagelijkse beslommeringen en stress.

Maar wat als ik je vertel dat er een eenvoudige methode en techniek is die je kan helpen om meer uit het leven te halen? Meditatie is de sleutel tot innerlijke rust, helderheid en persoonlijke groei.

Door regelmatig te mediteren, benut je vele kansen die anders onbenut blijven. Meditatie stelt je in staat om je hoofd leeg te maken, stress te verminderen en een diepere connectie met jezelf te ervaren. Het opent de deur naar nieuwe perspectieven, creativiteit en emotioneel welzijn. Het geeft je de kracht om met meer focus en balans in het leven te staan. Aarzel niet langer. Neem nu de controle over je leven en begin vandaag nog met mediteren.

Ontdek de vele voordelen en onbegrensde mogelijkheden die voor je liggen. Onze 10-daagse Diepgaande meditatie reis biedt  begeleiding en ondersteuning in deze stressvolle wereld. Ze wijzen je de weg naar meer ontspanning, energie en innerlijke kracht!

Met onze Top 10 Meditaties direct toegang tot innerlijke rust in lichaam en geest

Een gelukkig en energievol leven leiden zonder meditatie kan stress veroorzaken en onnodige zorgen met zich meebrengen, wat vaak veel energie kost. Maar wat velen niet weten, is dat slechts enkele minuten meditatie per dag je leven drastisch kunnen veranderen en nieuwe mogelijkheden kunnen openen. Meditatie brengt niet alleen meer rust in je hoofd en extra energie, maar vermindert ook de grip van stress. Het versterkt je potentieel en positieve eigenschappen zoals geduld en vertrouwen, en opent tegelijkertijd de deur naar nieuwe mogelijkheden. Met meditatie en mindfulness beïnvloed je je leven effectief en breng je snel balans terug in je leven!"

Je voelt je door de meditatie heerlijk ontspannen. Bovendien heeft mediteren een positief effect op jouw innerlijke potentie en stimuleert het jouw positieve eigenschappen zoals meer geduld en vertrouwen. Daarnaast sta je door meditatie ook bewust open voor nieuwe mogelijkheden. Je beïnvloedt je leven dus effectief met meditatie en mindfulness, en brengt in no time jouw leven weer in balans!

10 daagse meditatie challenge

Ontsnap 10 minuten aan de chaos en stap direct in de oase van rust en ontspanning met onze 10 meditaties

Ervaar elke dag een nieuw Zen-moment speciaal  voor jou

Wil je in no-time meer focus en helderheid bereiken?

Voor slechts € 7,-
(Normale prijs: € 25,-)
een jaar toegang tot meer rust in je hoofd. Me-Time

Wordt je geleefd!

Word je geleefd? Voel je je constant overweldigd door je eigen gedachten en alle verantwoordelijkheden? Lig je wel eens wakker en zie je de klok steeds ronddraaien? Lijkt het alsof er altijd iets anders is dat je aandacht vraagt en ontspanning naar de achtergrond schuift? Krijg je geen Me-Time? Voel je je moe en uitgeput na een werkdag? Ben jij de grootste twijfelaar? Wil je de controle houden? Zie jij meer beren op de weg dan oplossingen

I Got You! Ik begrijp de uitdagingen die je kunt tegenkomen bij het vinden van rust en balans te midden van je dagelijkse verplichtingen. Mijn aanpak is praktisch, toegankelijk en resultaatgericht. Ik geloof in het creëren van een meditatiebeoefening die past bij jouw unieke levensstijl en behoeften. Door mijn begeleiding leer je effectieve technieken die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven, zodat je ook de voordelen van meditatie echt kunt ervaren.

Ik ben er om je te ondersteunen en je stap voor stap te begeleiden op je meditatiereis. Mijn doel is om je te helpen bij het overwinnen van obstakels, het vinden van innerlijke rust en het bereiken van persoonlijke groei. Samen zullen we werken aan het creëren van een leven vol bewustzijn, balans en vreugde. Ik nodig je uit om deel te nemen aan mijn 10-daagse meditatie en de voordelen van meditatie zelf te ervaren. Maak die stap en neem de controle over je eigen leven terug, zodat je kunt gaan genieten en er echt kunt zijn.

Ik nodig je uit. Elke dag staat er een nieuwe meditatie voor je klaar"

👇 Dit is wat je krijgt 🙏

Stil zijn

Online toegang tot de Bibliotheek 

Elke dag staat er een nieuwe meditatie voor je klaar
Na 10 dagen ga je gewoon verder met je favoriete meditatie. 👇

 • Dankbaarheid
 • Tijd voor jezelf
 • Acceptatie
 • Leren Loslaten
 • Energie & kracht
 • Aandacht voor het NU
 • Ontspannende Bodyscan
 • Zelfliefde
 • Intentie nieuw begin
 • Bodysccan Let it go.. and be the flow Meditatie
Leren mediteren met Mediatiecoach Selma

Wie zijn wij?

Al meer dan 35 jaar ervaring!

Ik ben Selma, een ervaren meditatiebeoefenaar en leraar met meer dan 35 jaar ervaring. Mijn passie is om mensen te begeleiden op hun reis naar innerlijke rust, welzijn en persoonlijke groei. Gedurende mijn jarenlange toewijding aan meditatie heb ik duizenden mensen geholpen om de voordelen van meditatie te ervaren en positieve veranderingen in hun leven te realiseren. Met mijn diepgaande kennis en ervaring op het gebied van meditatie, heb ik een unieke aanpak ontwikkeld die is afgestemd op de behoeften van mensen in het moderne drukke leven. Ik begrijp de uitdagingen die je kunt tegenkomen bij het vinden van rust en balans te midden van je dagelijkse verplichtingen. Ik ben hier om je te ondersteunen op jouw reis naar innerlijke vrede en persoonlijke groei

Een druk leven

We begrijpen hoe druk je leven kan zijn en dat je soms het gevoel hebt geen moment voor jezelf te hebben.

Het is niet ongewoon om jezelf te verliezen in de hectiek van het dagelijks leven en je eigen welzijn te verwaarlozen.

Veel mensen twijfelen of ze wel kunnen mediteren, omdat hun hoofd altijd vol zit met gedachten, zorgen over het verleden of denkend aan de toekomst. Maar maak je geen zorgen, we begrijpen deze uitdagingen en zijn hier om je te helphen. Ondek hoe meditatie je kan helpen om rust en balans te vinden in je drukke leven. klaar om te beginnen?

Reviews van blije klanten!


Meditatie en mindfulness. Wie mediteert er tegenwoordig niet!

Wie verlangt er nu niet naar meer rust in zijn hoofd? Of je nu een drukke moeder bent, een toegewijde oma, een ondernemer, een hardwerkende medewerker, een verpleegkundige, een hulpverlener, een coach, een therapeut, een manager of een leidinggevende bent, meditatie en mindfulness bieden onmiskenbare voordelen. Deze praktijken helpen je om: 

 • Stress te verminderen en ontspanning te ervaren
 • Meer focus en helderheid te bereiken
 • Je innerlijke potentie te ontdekken en positieve eigenschappen te stimuleren, zoals geduld en vertrouwen
 • Open te staan voor nieuwe mogelijkheden en creativiteit
 • Gelukkiger en evenwichtiger in het leven te staan

Meditatiecoach
De weg naar innerlijke rust
Start vandaag!

 • Verbeterde mentale helderheid en focus
 • Rust in je hoofd
 • Meer Energie
 • Geeft Balans
 • Minder stress en angst
 • Diepere en meer rustgevende slaap