Vraag een gesprek aan met Selma

Tune in op je intuïtie en leef vanuit vrijheid en vertrouwen

Vraag nu een gesprek aan met Selma!

Wat leuk dat je interesse hebt in het het programma Awaken Your Authentic Self. Vul onderstaand aanvraagformulier in om met mij een vrijblijvend gesprek aan te vragen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanvraagformulier

Voor het Privacy Statement, zie https://www.meditatiecoach.nl/privacy-statement

JOUW PERSOONLIJKE COACH


 
Selma Oppedijk
Intuitief life & Meditatiecoach

Lieve lezer, ik ben Selma Oppedijk, intuïtief life & Meditatiecoach, met expertise op het gebied van Energie, mediumschap en hooggevoeligheid, en ondernemer sinds 2002. Met meer dan 25 jaar ervaring in meditatie & mindfulness en 19 jaar als personal coach/mentor van meditatie & mindfulness trajecten voor ondernemers, managers, zorgverleners, leraren, directeuren, managers en meditatie en yoga docenten, weet ik als geen ander wat ervoor nodig is om te mogen leven vanuit je (hoog)gevoeligheid en om in volledige verbinding te staan met je intuïtie en diepe connectie met het universum. Sterker nog als hooggevoelige persoon kan je ontzettend veel meer met Energie, Mindset en intuïtie doen en kun je 1000% verbonden zijn met je innerlijk licht en volledig leven vanuit jouw Authentieke zelf en deze volledig omarmen.

Ik leer jou de tools en de kracht van intuïtie, zodat jij een nieuw fundament hebt om te leven vanuit je hart en jouw innerlijke kracht om  je passie te kunnen volgen

3 luik media