Gratis training: Leer hoe jij van mentale struggles naar innerlijke rust gaat met mijn bewezen technieken en begeleiding

Ontdek de meest praktische MINI TRAINING ooit gemaakt om innerlijke rust en persoonlijke groei te bereiken, zodat je meer rust, balans en welzijn ervaart zonder gedoe.

  • Hoe je innerlijke rust en balans kunt vinden, zelfs in drukke tijden.
  • Stap voor stap technieken om stress te verminderen en positieve verandering te realiseren.
  • Praktische meditatie en mindfulness oefeningen die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven
  • Eenvoudige strategieën om meer welzijn en persoonlijke groei te ervaren.
  • Ervaar meer energie, innerlijke balans en positieve transformatie in je leven na het volgen van deze minitraining.

Great Reviews

100% te vrede klanten

Selma, een uniek mens. Zij krijgt het voor elkaar om al mn zorgen, twijfels en chaos in mn hoofd door meditatie en een profecionele begeleiding om te zetten in positieve gedachten en compassie. In de herfst van mijn levenzijn er door haar inbreng dingen in gang gezet die, een volledige omkeer te weeg hebben gebracht in mijn geest en handelen. Het leven is voor mij weer een feest geworden en ... jij hebt de slingers opgehangen... Dankjewel, je bent een kanjer. 🙏👍

Wim Roodenburg- CEO

Na ons eerste introductiegesprek wist ik meteen dat ik aan Selma een hoop zou gaan hebben. Er was een duidelijke klik en ik was ook extreem gevoelig op dat moment doordat ik in een enorme dip zit. Selma laat me op een hele normale wijze inzien dat er meer is. Ik ben zelf nogal nuchter dus ik zet redelijk snel vraagtekens bij dingen, maar Selma kon daar erg goed mee omgaan. Zij kon erg goed levelen met mijn denkwijze en dat vind ik ernorm knap

Peter Werkhoven

leren Mediteren met Meditatiecoach Selma

Over Selma

Ik ben Selma, een ervaren meditatiebeoefenaar en leraar met meer dan 35 jaar ervaring. Mijn passie is om mensen te begeleiden op hun reis naar innerlijke rust, welzijn en persoonlijke groei.

Gedurende mijn jarenlange toewijding aan meditatie heb ik duizenden mensen geholpen om de voordelen van meditatie te ervaren en positieve veranderingen in hun leven te realiseren.

Een intuïtieve en unieke aanpak afgestemd op jouw behoefte

Met mijn diepgaande kennis en ervaring op het gebied van meditatie, heb ik een unieke aanpak ontwikkeld die is afgestemd op de behoeften van mensen in het moderne drukke leven.

Ik begrijp de uitdagingen die je kunt tegenkomen bij het vinden van rust en balans te midden van je dagelijkse verplichtingen. Ik ben hier om je te ondersteunen op jouw reis naar innerlijke vrede en persoonlijke groei

leren Mediteren met Meditatiecoach Selma
30
Ervaring als Life Coach
100000
Meditaties online beluisterd
1500
Tevreden klanten

Great Reviews

100% Satisfied Customers

“Selma is rustgevend. Ze neemt echt de tijd voor je en additioneel doet ze ook healing sessie en wandelsessies. Wat ik als heel prettig heb ervaren. Ik voel me vrij wanneer ik naar de sessie kom en ben ook enorm vooruit gegaan voor mezelf tijdens een burnout. Daar heeft Selma een bijdrage aan geleverd en ben ik haar eeuwig dankbaar voor. De handvatten de suggesties. Haar mening, haar visie hebben mij aan het denken gezet. Vanuit daar kon ik het zelf in de praktijk toepassen en dat heeft mij echt geholpen om sneller te herstellen van een burnout

Sharill Felter

Selma heeft een hele fijne manier van aanpak vauit haar gevoel en puurheid. Bij haar mag je jezelf zijn. Ze geeft je meteen het gevoel dat je het waard bent. Selma neemt echt alle tijd voor je om te zorgen dat jezelf aan de slag gaat met het verbinden van hoofd en hart om zo in balans te komen. Ze combineert praten met voelen, mediteren, visualiseren, wandelen , healen wat maakt dat je aan een totaal plaatje van jezelf werkt met de begeleiding van Selma. Haar puurheid en rust die ze uitstraalt en meegeeft helpen je meteen open te staan voor het proces waar je ingaat. Ik ben heel dankbaar dat Selma op mijn pad is gekomen, ze heeft mij echt geholpen met de inzichten die ik nu heb en daarin te groeien

Ilse van Stiphout Verpalen - Ondernemer

Deze Training is het meest actuele praktische stappenplan wat je kunt vinden hoe je een mega Mindfulness Mindset implementeert voor je eigen bedrijf en/of Leven.

Ben jij ook klaar om je innerlijke rust en balans te vinden in jouw leven?