Gelukt, je ontvangt het E-book Unleash The Magic Mindulness & Meditatie in je inbox
Jouw Zen moment met Meditatiecoach Selma
Volg ons op Facebook voor meer...

We zijn blij dat je geïnteresseerd bent in ons E-Book met tips deze staat border vol waarde volle informatie over Meditatie & Mindfulness.

We vertellen je graag meer over hoe je mediteer en over de vele voordelen van mediteren. Hoe je kleine simpele mindfulness oefening toepast in het dagelijks leven voor Meer zen in jouw dag.

Wie de kracht en magie van Meditatie gaat ontdekken zal elke keer weer versteld staan van de heldend kracht. Het vermogen om in je kracht te gaan staan en te leren luisteren naar je intuitie . Mindfulness is een uitnodiging om jezelf te omarmen, met liefdevolle aandacht en leven in het NU. Vanuit het heden ga je leren om los te laten en de waardevolle momenten te omarmen. Dit geeft je de optie om een diepere verbinden te maken en ziel.

Meditatiecoach heeft een besloten community heeft oor iedereen die zijn innerlijk licht wil laten Shine & in verbinding wil staat met de onvoorwaardelijke Liefde, dit kunnen licht werkers zijn en/of mensen die meditatie & Mindfulness yoga beoefenen en Hsp-er van beginner tot gevorderde je bent welkom.

Liefdevolle groet, Selma Meditatiecoach

┬ę Copyright 2023. All rights reserved | Privacy Policy | Terms & Conditions