Meditatie 10 daagse

Niet gecategoriseerd
€25,00
10 daagse meditatie challenge van Meditatiecoach

Meditatie 10 daagse challenge neemt Mediatiecoach Selma je 10 dagen lang mee naar rust en ontspanning. Elke dag staat er een meditatie voor je klaar en krijg  je elke dag een nieuw mediatie om ontspanning en stilte in jezelf neer te zetten.

Welkom bij onze 10 daagse meditatie Challenge!

Ontdek de kracht van meditatie en leer hiermee hoe je meer innerlijke rust, focus en geluk kunt vinden. Onze eigen 10-daagse meditatie challenge biedt verder ook een combinatie van verschillende meditatietechnieken. Het gaat je dan ook zeker helpen met het leren loslaten van spanning.  In dag 6 van de 10 daagse meditatie challenge vind je de acceptatie meditatie. Tijdens deze meditatie kan je leren om de dingen meer te gaan accepteren en naast je neer te leggen. Daarnaast zal het je zeker gaan ondersteunen om de rust in je zelf te behouden of neer te zetten.

Verder hebben we nog meer mooie meditatie en levens thema’s voor je klaargezet in onze 10-daagse meditatie challenge.

Meditatie Thema’s

Leven in het nu
Ontspannende bodyscan
Meditatie voor meer zelfliefde

Met onze Meditatie Challenge leer je Mediteren

De cursus is erop gericht om zowel beginners als ervaren mediteerders te helpen tijdens  hun meditatiebeoefening. Met de intensie  je te begeleiden naar meer lichamelijke en mentale rust en tevens een diepere ontspanning.

Elke dag krijg je toegang tot weer een nieuwe geleide meditatie van Meditatiecoach Selma van 10-15 minuten, die je gelijk  kunt beluisteren in je eigen tijd en op een plek die voor jou rustig en comfortabel is.

Onze ervaren Meditatiecoach ( Selma) begeleidt je bovendien gedurende de hele cursus en biedt daarnaast ook ondersteuning en inspiratie om je te helpen meer rust en balans te vinden in je dagelijks leven. Je leert daarnaast hoe je meditatie kunt gebruiken om stress te verminderen. Nemen we je in de meditatie mee en ga je je  emoties beheersen. En kom je meer in contact met je innerlijke Zelf.

Kortom met onze 10-daagse meditatiecursus heb je jij de mogelijkeheid om op een laagdrempelige manier te starten met mediteren of om je huidige meditatiebeoefening te versterken.

Het is altijd fijn als iemand je in een geleide meditatie meeneemt en je helpt met het loslaten van alle drukte in je hoofd of leven.

Schrijf je vandaag nog in en begin met het creëren van meer innerlijke rust en vrede in je leven.

Nagenieten van je favoriete meditatie: luister ze ook na de 10-daagse

Na de 10-daagse meditatie is het belangrijk om de voordelen van meditatie in het dagelijks leven te blijven ervaren. Het is daarom mogelijk om de meditaties na afloop van de 10-daagse opnieuw te beluisteren. En zo jouw favoriete meditaties te blijven beluisteren.

Op deze manier kun je de positieve effecten van de meditatie blijven ervaren en jezelf blijven ontwikkelen op het gebied van meditatie en mindfulness. Bovendien is het ook mogelijk om nieuwe meditaties toe te voegen aan jouw meditatie-oefeningen.

Een zo steeds weer nieuwe inzichten te krijgen omdat je mediteerd. Laat meditatie en mindfulness een belangrijk onderdeel zijn van jouw dagelijks leven en blijf jezelf ontwikkelen op dit gebied!

Wil je meer weten over Meditatiecoach Selma?

Course Features

  • Lectures 11
  • Quizzen 0
  • Duration 10 dagen
  • Skill level Alle niveaus
  • Language Dutch
  • Students 65
  • Assessments Yes
€25,00