Training leren mediteren + 2 Bonussen​

Ontdek de kracht van verandering met onze online training van 4 weken. Met deze eenmalige aankoop krijg je exclusieve toegang tot onze Online Academy. Begin direct na aankoop en dompel jezelf 4 weken lang onder in een transformatieve leerervaring. Maar dat is niet alles! Je hebt ook nog eens 6 maanden lang toegang tot het cursusmateriaal, zodat je op je eigen tempo kunt herhalen, verdiepen en blijvende groei kunt realiseren

Bonus 1

krijg je toegang tot onze 2 wekelijkse live Q&A-sessies. Tijdens deze  interactieve sessies heb je de unieke kans om rechtstreeks vragen te stellen aan Selma.

Bonus 2

Ontvang het E-book Mindfulness & Mediatie 

Leren mediteren × 1
139,00
Subtotaal 139,00
Totaal 139,00

Gegevens

Bestelling

Product
Totaal
1
Leren mediteren
Leren mediteren × 1
139,00
Subtotaal 139,00
Totaal 139,00

Betaalmethode

Met het invullen van uw gegevens gaat u akkoord met het Privacy Statement van Meditatiecoach. Deze zijn onderdeel van de Algemene Voorwaarden.

Peter
Peter
Lees verder
Geweldige coach en training! mijn leven is zo veranderd door Selma en haar begeleiding. Ik mediteer nu regelmatig voor het slapen maar ook als ik ondeweg ben met het openbaarvervoer naar het werk dan wordt ik weer helemaal zen en geniet ik van de dag. Ik pluk de dag🙏
Ilse
Ilse
Lees verder
Zo fijn om de meditatie sessies met Selma te doen! Heel ontspannend, verlichtend, Selma begeleidt de sessies heel fijn, heel bijzonder mooi hoe ze de sessies intuïtief begeleidt, brengt mooie boodschappen met zich mee. Het is een kadootje voor mezelf dat Me time moment. Echt heerlijk, een absolute aanrader!
Dennis
Dennis
Lees verder
Heerlijk na een werkdag even mediteren, de training van Meditatiecoach Selma is echt super! ik wist niet dat ik ook kon mediteren..
Jeffrey
Jeffrey
Lees verder
Selma zorgt er door haar persoonlijke aandacht voor dat je op een plezierige manier tot je innerlijke zelf kan komen/
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Ik wist niet dat ik zo makekelijk kon ontspannen, Door de meditatie training kan ik de rust vinden in een dag vol hectiek. Heerlijk om even bewust tijd vrij te maken voor mij zelf.
Vorige
Volgende

Je persoonlijke Coach

Leren mediteren met Mediatiecoach Selma

"Ontdek de rust diep van binnen en laat je geest meester worden over de chaos. Begin jouw meditatiereis hier en nu, en laat elke ademhaling je dichter bij innerlijke vrede brengen."