71 Logo Selma Oppedijk meditatiecoach rond kleiner

Krijg meer ontspanning en rust met de 10 meditaties

“Ontdek Innerlijke Rust met Onze 10-Daagse Meditatiereeks"

Elke meditatie in deze reeks biedt je een unieke ervaring – van het verlichten van stress tot het verdiepen van je zelfbewustzijn. Deze 10 sessies zijn zorgvuldig ontworpen om je te begeleiden op jouw pad naar een kalmer, gebalanceerder leven.

Peter
Peter
Lees verder
Geweldige coach en training! mijn leven is zo veranderd door Selma en haar begeleiding. Ik mediteer nu regelmatig voor het slapen maar ook als ik ondeweg ben met het openbaarvervoer naar het werk dan wordt ik weer helemaal zen en geniet ik van de dag. Ik pluk de dag🙏
Ilse
Ilse
Lees verder
Zo fijn om de meditatie sessies met Selma te doen! Heel ontspannend, verlichtend, Selma begeleidt de sessies heel fijn, heel bijzonder mooi hoe ze de sessies intuïtief begeleidt, brengt mooie boodschappen met zich mee. Het is een kadootje voor mezelf dat Me time moment. Echt heerlijk, een absolute aanrader!
Dennis
Dennis
Lees verder
Heerlijk na een werkdag even mediteren, de training van Meditatiecoach Selma is echt super! ik wist niet dat ik ook kon mediteren..
Jeffrey
Jeffrey
Lees verder
Selma zorgt er door haar persoonlijke aandacht voor dat je op een plezierige manier tot je innerlijke zelf kan komen/
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Ik wist niet dat ik zo makekelijk kon ontspannen, Door de meditatie training kan ik de rust vinden in een dag vol hectiek. Heerlijk om even bewust tijd vrij te maken voor mij zelf.
Vorige
Volgende
Meditatie 10 daagse × 1
7,00
Subtotaal 7,00
Totaal 7,00

Customer Information

Shipping Method

Order Summary

Product
Totaal
1
Meditatie 10 daagse
Meditatie 10 daagse × 1
7,00
Subtotaal 7,00
Totaal 7,00

Betaalmethode

Met het invullen van uw gegevens gaat u akkoord met het Privacy Statement van Meditatiecoach. Deze zijn onderdeel van de Algemene Voorwaarden.